PRE-PAIR

Hvis I deltager til DSE PRE-PAIR får du og din virksomhed en unik mulighed for at speeddate diplomingeniører, der kan være mulige kandidater til praktikpladser og studiejobs i jeres virksomhed. De interesserede studerende går normalt på deres 3. – 5. semester, hvor de leder efter en praktikplads. Du har mulighed for at “date” op til 15 forskellige studerende, som du mener har den rigtige profil.

PRE-PAIR starter med en kort introduktion fra de deltagende virksomheder til de studerende. Her har I cirka 1 minut til at fortælle hvilken virksomhed I er, hvad I søger og hvor mange praktikpladser I tilbyder.

Det kræves, at virksomheden kan tilbyde mindst 1 praktikplads for at deltage.

Speeddatingen fungerer ved at have 12 til 15 runder på cirka 7 minutter med en kort pause imellem for rotation. I hver runde sidder en eller flere af jeres repræsentanter en-til-en med én studerende, der muligvis er din næste praktikant eller medarbejder. Vi anbefaler, at hver virksomhed har 2-3 virksomhedsrepræsentanter med 1 eller flere ingeniører.

Udover speeddatingen har du en chance for at networke med de studerende. Dette vil ske under og efter datingsessionen, hvilket giver din virksomhed mulighed for at møde så mange studerende som muligt.

Næste PRE-PAIR er den 11. november 2020 kl. 12:00 — 17:00.

Du finder PRE-PAIR på DTU i Ballerup.

Lautrupvang 15, 2750 Ballerup.