Takeover af DSE Aalborgs Instagram

#CompanyTakeover er en overtagelse af DSE’s Instagram-profil, hvor virksomheder, som har købt et af vores produkter (f.eks. DSE Messe Aalborg, Fokusaften Aalborg, DSE Messe Lyngby osv.), har mulighed for at låne DSE Aalborgs Instagram-profil og nå ud til de studerende. Profilen overtages fra mandag til og med onsdag.

Her har I som virksomhed mulighed for at lave opslag omkring f.eks.:

  • Jeres nuværende, spændende projekter.
  • Problemstillinger som jeres virksomhed står overfor (eksterne udfordringer).
  • Indblik i jeres hverdag (f.eks. en medarbejder, der fortæller om sin hverdag med diverse arbejdsopgaver).

Når I som virksomhed skal overtage vores Instagram-profil, bliver der lavet et opslag omkring det på vores Facebook-side, så vores følgere, hovedsageligt bestående af ingeniørstuderende, kan se det. Vi ser gerne, at der bliver lagt min. et opslag op om dagen. Det første opslag skal være meget sigende om jeres virksomhed, da dette også vil blive delt på Facebook for at gøre opmærksom på, at I låner vores profil. Har I et specielt fokus med jeres uge, må I gerne skrive dette tilbage til os, så vi kan gøre opmærksom på dette i opslaget. I må også gerne opfordre til at følgerne stiller jer spørgsmål, som I kan svare på i kommentartråden. Opslagene kan afsluttes med diverse hashtags, som I selv kan vælge, dog skal følgende være med: #DSEAalborg

Det første opslag består af jeres virksomhedsnavn for at give overblik og transparens overfor de studerende. Et eksempel på opslaget kan ses nedenfor. DSE udarbejder og sender det første opslag på mail inden jeres takeover. I er velkomne til at vælge flere billeder og poste dem sammen med det første opslag så længe opslaget med jeres navn ligger som nummer et.

 

Find en ledig uge i kalenderen

Anmod om #CompanyTakeover

Tak for jeres interesse i at overtage vores Instagram-profil. Venligst læs retningslinjerne og udfyld formularen herunder:

Retningslinjer for opslagenes indhold:

Profilen er både virksomhedens og DSE's ansigt ud af til, og det er derfor nødvendigt, at I accepterer følgende retningslinjer for opslagene:

  • DSE står ikke til ansvar for opslagenes indhold.
  • Opslagene skal have en sober tone.
  • Opslagene må ikke udstille personer på en negativ måde.
  • Opslagene skal indeholde hashtagget #DSEAalborg.
  • Opslagene må ikke reklamere for et produkt, f.eks. en vaskemaskine.

Samtykke for behandling af persondata:

Ved bekræftelse af, at I gerne vil overtage DSE's Instagram-profil, accepterer I samtidig følgende retningslinjer for behandling af persondata:

  • Virksomheden har selv ansvaret for at indhente samtykke fra de personer, der fremgår i tekst, billede og/eller video på opslagene lavet af virksomheden.
  • Virksomheden skal informere personer, der fremgår af opslagene, om at de til enhver tid kan bede DSE om at slette opslagene.

Firmanavn (påkrævet)

Navn (påkrævet)

E-mail (påkrævet)

Telefonnummer (påkrævet)

I hvilken uge kunne I være interesseret i at bruge vores Instagram-profil (påkrævet)

Har I nogle kommentarer?

Accepterer I ovenstående retningslinjer og behandling af persondata iht. gældende GDPR regler?

Skulle der opstå et problem, venligst kontakt os på [email protected]